RO Study
👤
Constantinnicu
Constantinnicu
28-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Problema din poză vă rog.
Răspuns :
Iongabrielscap
Iongabrielscap
28-11-2021
Răspuns:
buna seara! răspunsul este atașat in poza .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Cazul Substantivelor Fata-i, Marul, Ochii, Par, Aur, Umerele? Vaa Rog..
Indicati Propozitiile Subordonate Completive Indirecte Din Textul Dat: "Baba Dochea Era O Soacra Rea,care,intr-un An,de 1 Martie, S-a Gandit Sa-si Trimita Nora
Am De Facut La Educatie Civica Un Eseu de 1 Pagina Cu Titlul De "Utopia Mea Politica" Imi Puteti Da Niste Idei?
Cum Se Face Aceasta Problema ? A={x Apartine R I X-4 Supra 2 Mai Mic Decat X Mai Mic Sau Egal Decat 5-x } Va Rog Frumos :)
Ce Numar De Forme Au Cuvintele:albastru,mandru,gri,rotofei,vioi,cuminte,formidabil,tenace,argintiu,prevazator.
Faceti Expansiunea Complementelor Circumstantiale De Timp din Enunturile : Ajungand Acasa, M-am Culcat. La Rasaritul, Soarelui Ma Trezesc. Termin De Sc
Determinati A∈R,stiind Ca:f:{-2,1,2,3}⇒R,f(x)=ax-2 Si A(1,-3)∈Gf
Creeaza 10 Propozitii Cu Cuvintele: Water Tower,mouse,cheese,dress,blue,pink,red,white,clock, Shoes. Ms Mult Imi Trebe Urjent,
Ajutati-ma Si Pe Mine Cu O Compunere,avand Ca Subiect Viitoarea Mea Profesie! As Vrea Sa Devin Educatoare Sau Invatatoare.una Din Ele,sunt Inca Indecisa. O Sa A
Deci Daca Ana Are 3 Mere Si Fratele Ei Mananca 2 Mere Jumate Si unchiul Ei Ii Mai Da 4 Mere Si Tatal Ei Mananca Inca 3 Mere Si Ii Mai Da Mama Ei Inca 2 Mere S