Maestrul1233 Maestrul1233 27-11-2021 Informatică a fost răspuns (100 puncte) Puteti sa ma ajutati de ce nu imi afiseaza corect programul? Daca aveti alta idee de program puteti sa o aratati,ar ajuta orice!#include using namespace std;const long int max_cuc = 1000000000;long int p, L_min, P_, k_calc, L;int sn(int n,int m){ long int s=0; for(int i=m;i <= m;i++) s = s+i; long int sn; sn= (n-m+1)*(n+m) / 2; return sn;}int cucu12(){ return sn(1,12) + 12;}int k_(int p,int l){ long int rez; rez = cucu12() * (l / 12); l = l % 12; while (l>0) { --l; p = p % 12 +1; rez = rez + 1 + p; } long int k_; k_= rez; return k_;}int main(){ int k,l; cout << "Daca lipseam 12 ore, cucu canta de " << cucu12 << " ori" << endl; cout << "De cate ori a cantat cucul? "; cin >> k; long int P_ = 0; long int L_min = 12 * (k / cucu12() ); if (L_min = 0){ L_min = 1; } for (p = 1; p <= 12; p++){ L = L_min; do { k_calc = k_(p,l); if(k_calc = k) if (l <= L_min){ L_min = l; P_ = p; break; } L++; } while ( !((0 < k_calc) && (k_calc } if (P_ != 0) cout << "Am iesit din casa la ora " << P_ << " si am lipsit" << L_min <<" ore" << endl; else cout << "Nu am iesit din casa "; return 0;}