RO Study
👤
Timihad350
Timihad350
27-11-2021
Limba română
a fost răspuns
dau corana sjjsjsjsjskwkwk
Răspuns :
Nccjchcjccjvnvv
Nccjchcjccjvnvv
27-11-2021
a intra: a pătrunde/ a se strecura/ a se baga
Pisica mea s a strecurat intr o cutie
a ridica: a inalta/ a salta/ a urca / a zidi
Eu am zidit o cladire
Eu mi am urcat câinele pe pat
sper ca te am ajutat ❤️
coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Pe Planul Triunghiului Dreptunghic Isoscel ABC Inscris In Cercul De Centru O Şi Rază De 10 Cm, Se Ridică Perpendiculara OM De Lungime 4√5cm.a Care E Val. Dis
Buna Ziua,am Si Eu 4 Teme De Facut La Limba Romana?ma Poate Ajuta Cineva?lasati Un Comentariu Cine Doreste Sa Ma Ajute.Multumesc
Bună, Doresc Un Ajutor Cu Redactarea Unui Eseu În 220-260 Cuvinte Despre Avantajele Si Dezavantajele Turismului În România. Mulțumesc Anticipat!
Ce La Indemnat Morsa Sa Faca?
Adevărat Sau Fals?Un Sportiv Se Deplasează Pe Un Traseu În Intervalul Orar 9:30 - 10:50, Apoi Staționează. David Afirmă Că După 80 De Minute De Antrenament, De
Fie Functia F: R → R, F(x) = 3mx + 2. a) Sã Se Determine M E R, Stiind Că Punctul A (-1; 5) Apartine Graficului Functiei F; b) Pentru M Aflat La Punctul A) Sã S
Rezumat Reguli Pentru Un Cavaler De Ethan Hawke
Buna Ziua,am Si Eu 4 Teme De Facut La Limba Romana?ma Poate Ajuta Cineva?lasati Un Comentariu Cine Doreste Sa Ma Ajute.Multumesc
Răspuns: 5. Suma A Trei Numere Este 240. Dacă Din Fiecare Se Scade Acelaşi Număr Se Obţin Numerele 25, 56, 120. Află Cele Trei Numere. Rezolvare:
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos