RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-05-2015
Franceza
a fost răspuns
Cum se formeaza futur proche ?
Dau coronita
Răspuns :
Codrutaaa
Codrutaaa
19-05-2015
Future proche se formeaza prin:
aller la prezent + infinitivul verbului de conjugat
ex: je vais partir, ja vais manger nous allons dormir
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A(2,-3).Gasiti Coordonatele Simetricului Punctului A Fata De O, Origineareperului XOyCum Se Rezolva ?
O Sceneta De Minim 20 De Replici Cu Titlul Accident Pe Strada Trandafirului Si Cu Doar 3 Personaje: -doctorul -bunica -cocosatul imi Trebuie Foarte Urgent I
Alcatuiti Cate Un Enunt An Care Complementul Sa raspunda La Una Din Antrebarile De La Cine ? ,pentru Cine ?,cui? Si Sa Fie Exprimat Prin Pronume Personal Clasa
(x+3)(x-7)=0 Cat Face????
Salut!:-) Am Nevoie De lectia De La ,,Razboiul Rece'' Clasa A7a Si Ar Trebui Sa Raspunda La Intrebarile: De Ce Se Numeste Asa? Pe Ce Cai S-au Luptat?Si Sa
1. Identificati Complementele Circumstantiale De Loc Din Textul De La Exercitiul 1. Aratati Prin Ce Se Exprima . "Si Dupa Atata Cultura Generala As Putea Sa Nic
Imi Puteti Traduce Aceste Fraze Din Latina In Romana Va Roggggggg Mecum Colleagae Erunt Et Quinque Meorum Amicorum Iulia Disciplinam Amat Ideoque Prima Inter
Alcatuit O Compunere Cu Titlul Ziua De 1 Iunie. Repede Ajutati-ma!va Rog!
Explica Motivul Pentu Care Soparla Verde Si Liliacul Comun, Frecvent Semnalate In Retezat Nu Pot Fi Observate In Lunile Cu Temperaturi Scazute
1.Din Cantitatea De 30 L De Lapte, 1 Supra 5 Este Folosita Ptr.budinca,1 Supra 3 Pentru Cacao Cu Lapte,iar Restul Pentru Desertul De La Ora 17:00.Cati Litri De