RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-11-2021
Fizică
a fost răspuns
DAU COROANĂ URGENT!!!!!
Răspuns :
Rudinxkey
Rudinxkey
26-11-2021
Răspuns:
a)Fals
b)Aadevart
c)Fals
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ioana Are 425 Lei. Intr-o Zi Cheltuie 60% Din Suma Si A Doua Zi 9/17din Rest. Aflati Cat A Cheltuit In Fiecare Zi.
200 (35 Puncte) 1 Scrie Numele : 1. Tuviului Marcat Cu Cifra 8 2. Insulei Marcate Cu Literae 3. Unui Golf La Marea Marcată Cu Cifra 4 4. Strâmtori Care Leagă Ma
3. Alcătuiți Un Text Scurt Despre Delta Dunării, În Care Să Utilizatitermenii Și Expresiile: Brațe, Canale, Plante Iubitoare De Apă, Bălţi,grinduri, Dune De Nis
Va Rog Sa Mă Ajutați: O Scrisoare Despre Coafor , Frizer , Manichiură , Pedichiură
2. Se Consideră Expresia E(x)=(x-1)2-(x-2) +(1-x)? - (2 - X)?, Unde X Este Număr Real. (3p) A) Arată Că E(x) = 4x – 6, Pentru Orice Număr Real X. DAU COROANA
Am Nevoie Urgenettt. Dau Coroană
Regele Poate, Ce-l Drept Să Comită Multe Nedreptăți...Când Acționa Însă Astfal, El Uitatoată Puterea Sa Nu Vine Din Partea Zeului, Ci Din Partea Poporului..."Ce
Legenda MărţişoruluiOdată, Soarele A Coborât Pe Pă-mânt, Luând Chipul Unui Tânăr, Pen-tru A Participa La O Horă Dintr-un Sat.Zmeul L-a Răpit Și L-a Închis Într-
Suma A Două Numere Este 12,6 Zeci Și Patru Primul Număr Este De Trei Ori Mai Mare Decât Al Doilea Aflați Numerele
A/b=7/3. A+b/b=??? Poate Sa Îmi Zică Cnv Repede?