RO Study
👤
Amyey
Amyey
26-11-2021
Engleza
a fost răspuns
Repede va rog!! Dau coroana!!!
Răspuns :
Alxxis
Alxxis
26-11-2021
Răspuns:
Am răspuns la ambele întrebări în poză.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa O Scadere De 15%,salariul Unei Persoane Este De 1054 Lei. Cat Era Inainte?
Formuleaza Trei Enunturi In Care "i" Sa Fie Pronume Personal La Numarul Singular,masculin Sau Feminin Apoi La Numarul Plural
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,1)şi B(−1,2) . Să Se Determine Coordonatele punctului C∈( AB) Astfel Încât 2=CA/CB.
Am Nevoie Sa Verific Suprafata Unui Acoperis In 4 Ape Compus Din Doua Trepeze Cu Baza Mare De 17 M Si Baza Mica De 7 M Respectiv Doua Triunghiuri Cu Latura De 9
Buna, Am Nevoie De Ajutor In Traducerea Acestor Cuvinte. Ofer Coroana Celui Mai Bun Raspuns!
Va Rog Imi Poate Spune Cineva Care Sunt Pasii Pentru A Arata Ca O Functie Are Doua Puncte De Extrem/sau Puncte De Extrem In General?
VA ROG URGENT !! Cum Imi Dau Seama Cati Racemici Are Un Compus, În Cazul În Care Am Gasit 4 Izomeri Optici???
Gaseste Cuvinte Cu Sens Opus :PLIN, PRIETENOASA,BLANOASTRĂ, GREA.
Sa Se Determine Numărul X,știind Că Media Numerelor X,y,z,t Este Egala Cu 9,iar Media Aritmetică Y,z,t=10
In Figura 2 Este Desenat Un Semicerc Cu Centrul In O Si Diametrul AB=20 Cm..Dreptunghiul MNPQ,cu MQ=5cm ,are Varfurile M Si N Pe AB Si Varfurile P Si Q Pe Semic