RO Study
👤
Florinlartu
Florinlartu
26-11-2021
Germana
a fost răspuns
Urgent!!!
Dau coroana
Răspuns :
Flowerpower71
Flowerpower71
27-11-2021
Răspuns:
Lerner
mag
macht
arbeite
spielt
habe
hast
zeichne
wohnt
ist
lese
spielt
konne (o umlaut)
zeichne
findest
macht
hort (u umlaut)
macht
trinkst
mag
gehe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Face A-b+16=16?Eu Una Nu Știe Matematica
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Aceasta Fisa? Ofer 100 Puncte + Coroana ( Pentru Raspuns Complet )
La Ce Timp Sunt Verbele Urmatoare: Vazura, Sa Spuna ,ar Fugi, Sa Muste,nu Vrea. REPEDE VA ROG!!!!!!
10,2Lecția 60Andreea, Briana, Carmen, Dorin Şi Eduard Au Impreună 2500ei. Dacă Eduard Ii Dā Andreei 20 Lei Şi Doru Îi Dă Brianei 10 Lei, Atunci Toţicinci Ar Ave
Se Dau Numerele A= 11^2×3 Și B= 3×11×13. Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor A Și B Este Egal Cu ..... .
2.Precizeaza Sinonime Pentru Cuvintele:stindard,fel,discutie,pedeapsa,a Redacta,imagine,arşiță,curaj,a Gandi,a Se Culca,senin, Frig, A Incepe
DEAR DIARY,At Last We Have Finished Furnishing Our New Flat With A Lamp On It And A Chair Are Opposite The Furnitureand Now I Am So Happy To Share My Joy Withyo
Pentru Parcare Sunt 72 De Mașini Roșii Sunt De Două Ori Mai Multe Decât Cele Negre Și De Trei Ori Mai Puține Decât Cele Albe Câte Sunt În Fiecare Din Fiecare
Mă Ajutați Vă Rog Frumos
Cuvantul "aruncat" Este Un Cuvant Obtinut Prin Derivare? Daca Da, Cum Se Analizeaza? Dau Coroana!