RO Study
👤
Rodica1379
Rodica1379
25-11-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog este urgent!!!!
Răspuns :
Grigore0320
Grigore0320
25-11-2021
Răspuns:
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CIne Imi Poate Face O Compunere In Care Sa Imi Exprim Opinia Despre Mesajul/semnificatia Poeziei Fluture , Tu De Tudor Arghezi .
De Cate Ori Este Mai Mare 1 Supra 2 Din 80 Decat 1 Supra 10 Din Acelasi Numar?
___ __Determinati Perechile De Numere Xyz Si Yy Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 11 Si 2.
M-am Gandit La Un Numar Pe Care Il Maresc Cu 33,apoi Il Micsorez Cu 47 Si Voi Obtine 40.La ce Numar M-am Gandit?
Va Rog, Ma Ajutati Cu O Compunere Imaginara Petrecuta Pe Planeta Venus?
Suma A Doua Numere Este 906.Daca Scadeti Dintr-un Numar Pe 3 Si Il Adaugati La Celalalt Numar,atunci Cele Doua Numere Vor Fi Egale.Descoperiti Care Sunt Numerel
[tex]KMn+Fe(SO_{4}) ^{-2}+ H_{2}SO_{4}= K_{2} SO_{4} +MnSO_{4}+Fe_{2}(SO_{4}) _{3}+H_{2}O [/tex]
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Sa Fac Graficul Acestei Functii ???? [tex]f(x)=2x^{3}-6x^{2 [/tex] Cu Domeniu De Definitie Cu Astimptotecu F '(x) Si F ''(x) Si T
Gasiti Sinonimele Pentru Urmatoarele Expresii,a Se Lega Ca,a-si Incerca Norocul,a Tine Sfat
Se Aproprie Vacanta De Vara Si As Vrea Sa Recapitulez Tot Ce Am Facut La Matematica Acest An Scolar(clasa AVII-a (a7-a))prin Intermediul(cu Ajutorul)unei Carti/