RO Study
👤
Dumitrescustefa
Dumitrescustefa
19-05-2015
Limba română
a fost răspuns
ctai kilometri are dunarea?
Răspuns :
Enasoae
Enasoae
19-05-2015
2.860 km Atatia km are Dunarea
Answer Link
Аноним
Аноним
19-05-2015
2860 km cu aproximatie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dorii Un Mic Comentariu Nu Mare 60-80 De Cuvinte La Aceasta Poezie O PUTETI GASII SI PE NET DAU COROANA SI PUN 80 De Puncte Castig Mersii!!! CONSTANȚA BUZEA
Care Este Diferența Dintr-un Conflict Psihologic Și Un Conflict Moral? Am Nevoie De Ajutor Vă Rog
Va Rog Sa Ma Ajutati La Exercitiile De Mai Jos. Multumesc.
Să Se Calculeze Folosind Factorul Comun :VA ROG DAU COROANA STELUTA SI INIMA LA PRIMUL CARE RĂSPUNDE CORECT
Suma A Trei Numere Întregi Pare Consecutive Este Egală Cu 0.Afla NumereleDau Coroană, Va Rog!
Test De Verificare A LecturiiPăsările Tinereţii Noastre De Ion Druţă1. Cine Este Mătuşa Ruţa ?2. Unde Se Desfăşoară Acţiunea Dramei ?3. În Ce Relaţie De Rudeni
Bună,vreau Și Eu Niște Idei De Titluri Deosebite De Basme,deoarece Ași Vrea Sa Creez Și Eu Un Basm(dacă Vreți Îmi Puteți Lasă Și Ideea Titlului)Vreau Ca Titluri
Va Rog 6,7,8,9,10 Și 11 Dau Coroana In Metoda Grafica Diferența Și Raport
1. în Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cerc Și Triunghiul Dreptunghic A ABC, *BAC = 90°, Înscris In Cerc. Dacă AB = 16 Cm Și AC = 12 Cm, Atunci atunci: a) B
2. Prezintă Două Întâmplări Uimitoare, Ieșite Din Comun, Care Se Petrec In Zâna Munților. Ce Adjective, Din Lista De Mai Jos Ti Se Par Potrivite Pentru A Le Des