RO Study
👤
Hritcanr48
Hritcanr48
25-11-2021
Franceza
a fost răspuns
va rog îmi trebuie urgent !!
va rog !!
Răspuns :
Loredana2221
Loredana2221
25-11-2021
- La Pizza est un spécialité Italie
- La Sushi est un spécialité Japon
- La Crêpe est un spécialité France
- La Taco est un spécialite Mexique
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul Din Poza.......
Realizează Corespondenta Dintre Imagini Şi Simbolurile Corespule Relief. Inregistrează Intr-un Tabel Numărul Figurilor Geometrice De Fiecare Fel Utilizate Pentr
Cum Este Corect Venim Si Noi Dupa Ce Ne Inschimam Sau Dupa Ce Ne Schimbam ? Explicație Va Rogggva Ro
Realizează Corespondenta Dintre Imagini Şi Simbolurile Corespule Relief. Inregistrează Intr-un Tabel Numărul Figurilor Geometrice De Fiecare Fel Utilizate Pentr
3. Dacă Suma A Două Numere Naturale Consecutive Este Egală Cu 11 , Atunci Cel Mai Mic Dintre Numere este Egal Cu . VREAU EXPLICIT SI DECE
Salut Vreau Sa Aflu Daca Acest Model De Compunere De Balada Populara Este Corect Sau Nu. Daca Nu Va Rog Reformulati Dar Nu Mai Mult De 150 De Cuvinte Va Rog
Heeei, Mă Poate Ajuta Cineva Cu Un Model De Argumentare La Semnificatia Titlului? Dacă Puteți Să Îmi Dați Necompletată, O Schemă, Și Să Explicați Termenii Folos
Va Rog Sa Ma Ajutati Aici
Vă Implor...Continuați PropozițiaVara Anticiclonul Aduce Vreme........................................................................#Iarna Ciclonul Aduce Vrem
Explică Modul De Formare A Cuvintelor Lin;infioara Din Versurile: Lin Picură Azi Milostivă Pace; Mă Înfioară zările Albastre.