RO Study
👤
Deadexperience
Deadexperience
25-11-2021
Limba română
a fost răspuns
Ajutor va rog! Dau coroana!!!!
Răspuns :
Adinaegor
Adinaegor
29-11-2021
Răspuns:
Nu se poate rezolva fără text.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent! Am Nevoie De Răspuns!
Determinați Două Numere Naturale Știind Ca Diferența Lor Edte Egală Cu 78 Iar Daca Împărțim Unul Dintre Ele La Celălalt Obținem Câtul Si Restul 14
62 Arătați Că Orice Număr Natural Care Împ B Arătați Că Orice Număr Natural Care Împărțit La 45 Dă Restul 36 Se Divide Cu 9. C Arătați Că Orice Număr Natural Ca
Propune O Metoda Pentru Determinarea Volumului Golurilor Dintr-un Burete De Forma Paralelipipedica. Precizează Materialele De Care Ai Nevoie. Care Ar Trebui Sa
1. Prezintă Colegului De Bancă Ce Ai Reținut Din Text. Cere Col Gului Să Facă Același Lucru. Dacă Nu Înțelegi Mesajul, Solicita Să Repete, Folosind Enunțurile:
Citește Cu Atenție Textul De Mai Jos Apoi Rezolvă Cerințelesper Sa Se Înțeleagă Poza;)
1. Citeşte Enunturile. N-am Crezut Că Eliza Este Atât De Puternică. N-ai Ştiut Că Voi Pleca În Vacanță? Încă N-au Sosit Berzele. Eu N-am Doi Ani, Ci Am Zece! Tu
Două Dintre Unghiurile Pe Care Două Drepte Paralele Le Formează Cu O Secantă Au Măsurile De (5x-10)°,respectiv (3x + 22)° Determinați Valoarea Numărului Natural
Va Rog Urgent Repede 30 Puncte
Brehhndnsnsananbdes