RO Study
👤
Caro5857
Caro5857
25-11-2021
Geografie
a fost răspuns
repede plss am nevoie
Răspuns :
Anaoprea796
Anaoprea796
01-12-2021
Răspuns:
2.New York
3. asta nu știu
4. Turcia
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Va Rog! Dau Multumixri+coronita Scrie O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Fie Vorba Despre Un Baiat Din Zilele Noastre (exp: Avea Papuci De Firma ;
Hey , Am Nevoie De Ajutorul Vostru !! Va Rog ! 1. Diagonala Unui Cub Are Lungimea De 6 Radical Din 3 Cm. Calculati:a)lungimea Muchiei Cubului; B) Aria Laterală
Articulatii Cu Articul Nehotarat Si Hotarat Urmatoarele Subst Cadou, Dictionar, Jucarii, Papusa,soparla, Iepure,ger
Trei Culturi Tehnice Care Ocupa Cea Mai Mare Parte Din Suprafata Cultivata cultura Tehnica Care Detine 90% Din Suprafata Cultivata In Regiunea De Nord A Tarii d
Suma A Doua Numere Este 380 Iar Diferenţa Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Cel Mic Care Sunt Numerele Rezumat Această Problemă Prin Operatii Cu Segmente
Alcatuiti O Scrisoare In Care Sa Folositi Trei Pronume Personale De Politetr Si Doua Formule Reverentioase Si Cateva Pronume Reflexive Urgent Imi Trebuie Scriso
Ajutatima Varog Frumos Urgent Dau Coroana..
A={x|x=5k+2,k Apartine N Barat(Numar Natural)} Si B={y|y=n2,n Apartine N Barat}.Aratati Ca A Si B Sunt Multimi Disjuncte
Suma A Trei Numere Este 738.Daca Din Fiecare Dintre Cele Trei Numere Se Scade Acelasi Numar, Vom Obtine 125,104 Si 101. Care Sunt Numerele Initiale? Reprezen
Polenizarea Poate Fi A .......... ............. .............. B ..........