Răspuns :
Uite aici
cou 1o Ascultă Cele: Deci Chiara ți-a plăcut competiția de surf Cele: Ah, nu! Știu ce să fac în ploaie și mergem la plimbare! Chara. Ieșit bine pe fugă a fost uimitor! Chiara Dar eu, nu am paraplus valurile uriașe? I-ai văzut pe surferi? Sunt chiara? ca peștii în apă, nu crezi? Mamă, știi unde este unul? amore delle cele all y a un pero para Liset Celie I was afraid! La un moment dat, al doilea a spus: Nu, nu e acolo. aproape a fost primul, dar în cele din urmă celălalt era acolo. Mama lui Pod Celie: Sau l-aș putea pune pe Dumnezeu cu adevărat genial! Acum mergem la surf, caută în comoda noroc Celie: O clipă, o să văd... Nimeni Celie: A, da, e adevărat, plouă! Mâine, o să-i facă mama lui Celle: Așa că o să vezi în Chiara. Ah, da Dar acum? Vremea e rea. Célie: Asta e! L-am găsit aproape de vreme bună și vom putea face surf! Chiara: Ce facem atunci? Stăm în sufragerie. Plecăm! maison Qu Interp Observați Știți ce Observați imaginea: Celie și Chiara ... sunt în camera Chiarei. O sunt în sufrageria lui Celie. sunt la clubul de surf, pisteet Poarte des Franças, dar numai intenția lor de vacanță Les like the swimming tandone are by Orten Romania Observați din nou imaginea: Celie și Chiara ... O urmăresc o competiție de surfing la televizor. discutând despre o competiție de surf. O asculta muzica SE