RO Study
👤
111Help111
111Help111
25-11-2021
Matematică
a fost răspuns
cum se calculează media(cu teza)?
Răspuns :
Draganarain6
Draganarain6
25-11-2021
Răspuns:
pai aduni toate notele si plus nota de la teza înpartit la 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Mult Ajutați Mă Am Pus 100 De Puncte Și Dau Coroana Vă Rog Mult Ajutați Mă Exercițiile 1,2,3,4,5.
Analizează Primele 20 De Pronume Personale Din Textul Un Păianjen Care Se Crede Spiderman De Adina Popescu Dau Recompensă Mare!!!
10.Suma Fracţiilor 3 Noimi, O Noime Şi 5 Noimi Este Fracţia...A) Subunitară 9B) SupraunitarăC) Subunitară & D) Echiunitară
Ex 2 2. Care Este Opinia Ta Despre Impactul Modelului Asupra Unei Culturi? Susţine, Cu Argumente, opinia Prezentată. URGENT
Redactează O Narațiune Cu Titlul Cine Se Petrece De Dimineață Departe Ajunge În Compoziția Ta Este Necesar Să Integrezi Reper De Spațiu Și Timp Să Relatezi O În
Complete The Examples From The Listeningon Page 100.1/You/He/She/lt/We/TheyII Think .... Take My Camera.Maybe I.... Go To Scotland Next Year!What.... The Weathe
Analizează 7 Adjective Când Vorbește Goe La Textul D-L Goe
2 Arătați Care Dintre Succesiunile De Sunete Subliniate În Cuvintele De Mai Jos Trebuie Pronunțate, Conform Normelor Limbii Române Standard, În Hiat Și Care În
Suma De 4 000 De Lei Este Depusă La Bancă. După Un An În Depozit Se Află Suma De 4 208 De Lei. Determină Procentul Corespunzător Dobânzii Acordate. DAU COROANĂ!
5p) 1. Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 24 Cm Și Fac Între Ele Un Unghi De 60°. Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu: A. 36 Cm; B. 24(√3-1) C