RO Study
👤
Mimoza2003
Mimoza2003
25-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de rezolvare va rogggg mult!!!
Răspuns :
Sfurapatricia
Sfurapatricia
25-11-2021
Aici ai rezolvarea completa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Nabucul?..............
Fie Nr. 31,2(16). Scrieti Pe Caiet Cifra Care Reprezinta, Pentru Acest Nr:a) A 6-a Zecimala;b)a 31-a Zecimala;c)a 2011-a Zecimala.
Dublul Numarului A Reprezinta De 4 Ori Numarul C,iar Numarul B Este De 3 Ori Mai Mare Decat C.Care Sunt Numerele,daca Suma Lor Este 96?
Suma A Patru Numere Este 660 . Al Doilea Este 1\4 Dinn Al Patrulea ,primul Este De Doua Ori Mai Mare Ca Al Doilea Si 1\2 Din A Treilea .Care Sunt Nr ?
Alcatuiti Enunturi In Care Adj Minunat , Neastamparat , calduros , Placut , Sa Fie Pe Rind Atribute Adjectivale Si Nume Predicative.
Un Copil Cu Masa De 40 Kg Se Catara Pe O Franghie Verticala Cu Viteza De 0,6 M/s . Cu Cat Creste Energia Potentiala A Sistemului Copil-Pamant dupa 10 S ? Se D
Determinati Solutia Ecuatiei:2x²+5=7
Gasiti Pentru Fiecare Aedjectiv Un Substantiv Potrivit :oltenesc ,scorburos , Trandafiriu , Ramuros , Aramiu.
Hey am O Compunere La Romana ,mai Precis Un Autoportret , Si Nu Prea Stiu Cum Sa Incep. Ma Ajutati Putin.
Ma Ajutati Si Pe Mine La Tema De Franceza? Trebuie Sa Scriu Sinonimle In Franceza Si Ce Inseamna In Romana A Cuvintelor: Lu Chemin, Li Displacement, L`avenue, L