RO Study
👤
Enegabi83
Enegabi83
24-11-2021
Matematică
a fost răspuns
numerele impare mai mici decât 219
Răspuns :
Panainteanamaria69
Panainteanamaria69
24-11-2021
Răspuns:
1,3,5,,10,12,14,16,18,20,23,25,27,29
Explicație pas cu pas:
sper ca team ajutat succes !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Sa Conjung Aceste Verbe : To Get, To Lie, To Travel , To See, To Refer , To Try La Present Tense Simple Affirmative Negative And Interogative Si La P
Identicati Numeralele Din Textele De Mai Jos. Grupati-le Pe Doua Coloane : Numerale Cardinale,numerale Oradinale . a) Astazi In Sufragerie Dormitau Pe-o Fa
Precizeaza Felul Numeralelor : Dintai Si Doi.
Buna..traduceti-mi Si Mie Urmatoarea Fraza Va Rog...si Sa Nu Fie Cu Google Translate ..: "Cetateanul , Este Un Locuitor Al Unui Stat , Care Se Bucura De Dreptur
Scoateti Figurile De Stil Din Textul Urmator : Primavara In Padure Este Primavara. Razele Calde Ale Soarelui Imprastie O Caldura De Durata Pe Pamantul Re
Transforma Substantivul Muntilor In Adjectiv. Va Rog Ajutati-ma!
Eseu .Cum Familia Mea Protejeaza Vegetatia Si Solul,>
Indica Enuntul Care NU Contine Ciciun Atribut Pronominal: a) Desigur Ca Ar Fi Bine Sa Tinem Seama Si De Propunerile Altora b) E Placerea Unora Sa Se Scoale Cu N
Doar Cei Care Stiu, Pt Clasa A 8-a, Cine A Citit Baltagul: Ce Procedeu De Legare A Secventelor Intalnim In Baltagul ? (inlantuire, Insertie, Alternanta)
Cine Ma Ajuta??Dau Coronita!! Un Stilou Si O Carte Costa Impreuna 17.92 Lei.Cit Costa Fiecare Obiect Stiind Ca Pretul Stiloului Reprezinta 28% Din Pretul Cartii