RO Study
👤
Thequuen
Thequuen
24-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul 1 vă rog mult fără a)
Răspuns :
Bemilian24
Bemilian24
27-11-2021
Răspuns:
atât am reușit să fac, așa se face.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Poate Sa Imi Rezolve Si Mie Acest Exercitiu??? Construiti Enunturi In Care Cuvintele ȚunȚ Si ȚoȚ Sa Fie , Pe RandȚ Adjective Pronominale Nehotarate, Numera
La Un Examen Oral Au Fost Propuse 42 De Subiecte.Un Elev Stie Doar 28 Dintre Ele.Care Este Probabilitatea Ca Pe Bilet Sa Fie Un Subiect Pe Care Nu-l Stie?
Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiului Isoscel ABC, In Urmatoarele Situatii:a) Un Unghi Este De 3 Ori Mai Mare Decat Alt Unghib) Un Unghi Este Cu 150 Grade Ma
Afla Cele Doua Numere A Caror Diferenta Esta 24,iar Unul Dintre Ele Este Mai Mare Decat Celalalt De 2ori,de 3ori,de 4ori,de 5ori,de7ori,de9ori,de13ori.
Am Un Exercitiu Care nu Pot Sa Oun De Ex 2 Supra 2 Cum Pot Pune Linia D Efractie Ca Nu Stiu Daca Ma Puteti Ajuta Va Rog Frumos.
.continuati Textul Sub Forma. A. Unei Descrieri; B. Unui Dialog; C. Unei Naratiuni. Danut Se Aseaza Langa Fereastra, Hotarat Sa Citeas
1.sa Se Determine Ecuatia Inaltimii Duse Din B In Triunghiul ABC Stiind Ca A(0,9),B(2,-1),C(5,-3).2.sa Se Calculeze (2i+5j)(3i-4j) Vectori La I Si J,
TIMEA LANSEAZA 36 DE BALOANE. DACA MAI LANSEAZA 9 BALOANE,INSEAMNA CA II MAI RAMAN DE LANSAT JUMATATE DIN NUMARUL BALOANELOR PE CARE LE-A AVUT.CATE BALOANE A
Oji 2004 Clasa 6-a Problema 2... Problema 2. "Vânătoare" 100 puncte Vânătorul Şef Al Regelui Art
Suma A Doua Nr Este 225 , Iar Diferenta Lor Este 15 .sa Se Afle Cele Doua Nr . metoda Algebrica