RO Study
👤
Cleciumari
Cleciumari
24-11-2021
Engleza
a fost răspuns
le vreau rezervate
Dau corana
urgent
Răspuns :
Rjfjprw67s
Rjfjprw67s
24-11-2021
Răspuns:
aceata e secțiunea de engleză,nu franceză
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Predicatul Din Propozitie"cititul Nu E Niciodata Doar Citit"...va Rog Mult
Sa Se Calculeze Aria Trunghiului ABC Daca AB=4 ,BC=5 Si Masura Unghiului B Este Egal Cu 120 De Grade.
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Am Vorbit Fel De Fel De nimicuri. Mi-a Spus Ca Sunt Un nimeni.Am Cumparat niste Carne.S-au Ascuns care P
1..scrie Toate Numerele De 6 Cifre , Folosind O Singura Data Cifrele :6,8,7,9,1,0 2. Suma A Trei Numere Este 43 103 . Stiind Ca Primu
Cate Numere Naturale De 4 Cifre Se Pot Scrie Cu Cifrele 0, 2, 4, 6, 8?
Construieste Trei Enunturi, Astfel Incat Verbul ''a Fi'' Sa Aiba Valori Morfologice Diferite. MULTUMESC!
Ajutatima Si Pe Mine Cu Aceasta Pb Canionul Este Reprezentat Prin Chei Sapate In Calcar Pe O Lungime De 160m Si Poate Fi Parcursin Circa 0,5h In Cat Timpse Parg
Cine I-mi Face Si Mie Un Scurt text Din 10 Enunturi Din Care Sa Reiese Grija Omului Fata De Mediu .Multumesc !
Identifica Avand Ca Suport Textul Dat , Trei Insusiri Ale Naturii ...opera George Cosbuc In Miezul Verii
1. Aflati Valorile Naturale Ale Lui X Pentru Care2x + 1 Supra 3x - 1 ∈ Z2. Aflati Valoarea Raportului X/y Daca 2x + Y Supra 3x - Y = 3/2