RO Study
👤
Marius4370
Marius4370
23-11-2021
Matematică
a fost răspuns
radicali calcule ajutor dau coroana
Răspuns :
Andrei111000
Andrei111000
23-11-2021
Răspuns în atașamente.
succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Face O Caracterizare A Lui Romeo (din Romeo Si Julieta) Dupa Structura Aceasta, Va Rog?doar Cu Liniuțe
În Imaginile Alăturate,identifică:a) O Semidreapta;b)un Segment De Dreaptă;c)o Dreaptă;d) În Punct.Va Rog Răspundeți La Toată Pagina.
Ex 10 Va Rog,dau Coroana
Joc De Imaginație Inchide Ochii. Eşti În Pădure, Ascultând Cân- E Tecul Păsărilor. Se Por- Nește Furtuna. Ce Vezi? Ce Simţi? Ce Faci?
Suma A Două Numere Este 194, Iar Diferența Este 98. Află Cele Două Numere.Dau Coroană! Repede! Trebuie Cu Modul 1, Modul 2Modul 1 ScădereModul 2 Adunare
Alcătuiește Câte Două Enunțuri Cu•nea•ne-a•nea Și Ne-a ( Nu Băgați De Seamă Scrisu Meu )
Buna. Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine? Am Nevoie De 2 Cuvinte Formate Din 3 Vocale.
4. Bunica A Vopsit Ouă De Paște Și Le-a Așezat Frumos În Coș. Jumătate Din Ouă Sunt Vopsite Cu Roșu, Un Sfert Dintre Acestea Sunt Vopsite Cu Albastru, O Șesime
B) How Old Was He When He First Played For Brazil? C) When Did He Win The World A) What Is His Real Name? Cup? D) What Position Did He Play?Din Textul Pele Cine
Indica Sesurile Omonimelor Lexico-gramaticale Si Precizati Valoarea Morfologica A Cucuvintelor:șiret,ticdau Coroana Va Rog!!!