RO Study
👤
Anamariaionela715
Anamariaionela715
23-11-2021
Matematică
a fost răspuns
9 supra x egal 13 supra 24
Răspuns :
Misterbuh
Misterbuh
23-11-2021
Trebuie să scrii în scris matematic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Doua Numere Naturale Stiind Ca Suma Lor Este 610 Si Daca se Imparte numarul Cel Mare La Jumatate Din Numarul Cel Mic Se Obtine Catul 4 Si Restul 10.
Va Rog Frumos Imi Scrieti Si Mie O Compunere Cu Titltul "camera Mea' In Care Sa Folositi Expresile:biblioteca,pacea,primitoare,placuta,linistea,amintiri Calda S
Dati-mi Va Rog Frumos informatii Si Aplicatii despre Urmatoarea Relatie : (a;b) X [a;b] = AXb .
Cu 24 De Lei Se Pot Cumpara 8 Kg De Zahar,iar 9 Kg De Piersici Costa 36 De Lei.Vor Fi Suficienti 150 De Lei, Pe Care Îi Are O Persoana, Daca Va Cumpara 12 Kg De
Descrierea Unui Peisaj Cromat Folosind Verbe La Diateza Activa Si Pasiva
Va Rog Repede Îmi Trebuie Sa Mă Ajutați Cu Problema: Trei Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375 De Puncte.al Doilea Elev A Obtinut Cu 15 Puncte Mai Mult Deca
Clima Romaniei Pe Regiuni.Multumesc Anticipat
Vă Rog: Cel Mai Mic Mutiplu Comun Al Nr 12 Și 18. Mulțumesc
Un Autoturism A Parcurs Un Traseu In Doua Zile. In Prima Zi Autoturismul A Parcurs 30% Din Lungimea Traseului, Iar In A Doua Zi Autoturismul A Parcurs Restul De
1)ΔABCM∈(BC)N∈(AC)AB||MN[tex] \frac{AN}{NC} = 7\frac{1}{2} [/tex]----------------------------------\---[tex] \frac{MC}{BC} =? [/tex]----------------------------