RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-11-2021
Matematică
a fost răspuns
ce este rădăcina pătrată a lui 4
Răspuns :
Mariamateicristian
Mariamateicristian
23-11-2021
Răspuns:
Salut!
Explicație pas cu pas:
[tex] \sqrt{4} = 2[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Morfologic Si Sintactic Urmatoarele Cuvinte : Din Tarina ,Din Ramuri, Spre Voi
Completează Spatiile Libere ... ... .... 19 14 28
Vreu Și Eu Propoziții Cu: Barking;rushed;Motionless;shacking Banging;scream;Cruell;icy-cold;shoulders Ceiling;mark;dripping;bet;foolish!!!! Pls Urgent
AJUTOR!!!! ex 18:Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 184 Cm.Calculati Dimensiunea Dreptunghiului, Stiind Ca Daca Marim Cu 2 Cm Jumatateadin Latimea Lui,obtinem U
Urgent Vă Rog Mult!!! O Piesa Are Forma Figurii Care Se Obține La Rotirea Unui Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 10 Cm Și Un Unghi Ascuțit De 60 Grade În J
Ordoneaza Partile De Propozitie Subiect Și Predicat (principale ), Atribut Și Alte Părți (secundare) .Din Propozitia : "N-ui Acasă Ion ,zise Matusa Marioara..
La Un Club Sportiv Sunt Înscriși 60 De Elevi. Dintre Aceștia ¼ Practică Înot, 15 Fac Gimnastică, Iar Ceilalți Practică, În Mod Egal, Tenis Și Baschet.Cate Fete
Compunere Describe Yourself ENGLEZA 100-120 CUVINTE Ps; AM 10 ANI AM OCHI CAPRUI PARUL NEGRU 50 KG LA PICIOR PORT 38 Sunt PLINUT IMI PLACE CEL MAI MULT MATERIA
Ce Este *acestei*din:"Cetatenii Acestei Tari."?
Complete The Sentences,follow The Example.kim Drives,drive The Car Every Day.today She.........ride The Bike.mark And Kelly..................run In The Park Eve