RO Study
👤
Patypaty74
Patypaty74
23-11-2021
Matematică
a fost răspuns
3x=27 cum aflu cât e x
Răspuns :
Joitaluca170
Joitaluca170
23-11-2021
Răspuns:
3x=27
x=27:3
x=9
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identificati Numele Subunitatilor Formelor De Relief Localizate Pe Harta Cu Literele:A,B,C,D,E. B. (10p).Analizand Aceasta Harta Rezolvati Urmatoarele Cerinte:
Realizează Harta Textului Mica Sirenă A Văzduhului.imi Trebuie Doar La O Ilustratie
6 Prezintă, În Două - Trei Enunțuri, Rolul Dialogului Din Primul Text, Ilustrându-l Cu O Secvenţă. (textul "scafandrierii" De Tudor Mușatescu)
Cai Consumă Zilnic 156 Kg De Furaje La O Altă Camion 4 Vase Și Șase Cai Consumă 44 Kg Mai Puțin Câte Kilograme De Furaje Consumă Două Vaci Și Doi Cai Într O Zi
Vă Rog Ajutați Mă. Dau 5 Stele
6²⁰¹⁵ Care Este Ultima Cifră ?Dau COROANA!Vă Rog Repede!!!!!!!
Află Câtul Împărțirilor, Apoi Completează Casetele Pentru A Verifica Rezultatul Obţinut, Ca În Model. 54:6=9 54:9=6 6x9=54 9x6=54 63:9= 42:6= 21:3=
Alintă 20 De Animaledau Coroană !!!
1. Scriitorul Francez Honoré De Balzac Spunea: Copiii Simt, Aidoma Câinilor, Greşelile Făcute De Cei Care Îi Cresc; Ei Îşi Dau Seama Extraordinar De Bine Dacă S
6. Fie Funcţia F: R → R. F(x) = 2x - 4. A) Completați Tabelul R B) Reprezentați Grafic Funcția F. C) Graficul Funcției Fintersectează Axa Absciselor În Punctul