RO Study
👤
Hianis
Hianis
23-11-2021
Limba română
a fost răspuns
b.Ce sentimente ți-a provocat lectura minunea
Răspuns :
Alexzzz111
Alexzzz111
23-11-2021
Răspuns:
Lectura minunea mi-a provocat sentimente de uimire si suparare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Lungimea Inaltimii Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 4 Cm. Se Foloseste Si Teorema Lui Pitagora!!
Gândiţi-vă La Un Număr Şi Îl Scrieţi, Înmulţiţi Cu 5, Adăugaţi 2, Înmulţiţi Cu 4 Şi Adăugaţi 3. Acum Înmulţiţi Rezultatul Primit Cu 5 Şi Adăugaţi Încă 7. Scrie
Am Adunat Doua Numere Naturale Si Am Obtinut Suma 84. Catul Dintre Primul Numar Si Al Doilea Este 3 Si Restul 0. Aflati Numerele. ( Metoda Figurativa Va Rog)
Scrie La Vorbirea Directa Urmatoarele Propozitii :She Said She Didn't Have Any Money.He Said He Liked Watching Television.She Said She Would Leave Early.He Said
Transforma Propozitia ,,,(,A Iesit Un Greierus.....) Scriind Verbul La Numarul Plural.
Raportul A Doua Numere este 8/3 , Iar Diferenta Lor Este 350 . Gasiti Cele Doua Numere.
Cum Se Rezolva Problema? "Anul Trecut Oana Si Mihaela Avea Impreuna 30 Ani" Cati Ani Au Impreuna Anul Acesta?"
1)Un Cub Are Diagonala 9√2 Cm.Calculati: a) Latura Cubului b)aria Si Volumul Cubului 2)Aria Laterala A Unui Cub Este 100 Cm².Calculati: a)aria Totala Si Volumul
Aratati care Este Sensul acelorasi Cuvinte in Urmatoarele Exemple: Padure Nestricata De Mana De Om,boltile De Frunzisuri , Lumina se Cernea, un Brad Sageta
Cine Ma Asjuta Sa Alcatuiesc Textul Unei Invitatii Adresate Primarului Localitatii Unde Domiciliatii De A Participa La Sarbatorirea De 25 De Ani De La Construir