RO Study
👤
Pmovviivivg
Pmovviivivg
22-11-2021
Matematică
a fost răspuns
ajutor ols repede coroanna
Răspuns :
Andronem10
Andronem10
23-11-2021
Răspuns:
Sper sa te ajute si să înțelegi!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Scurta Naratiune De 80-150 De Cuvinte, In Care Sa Prezinti O Intamplare Reala Sau Imaginara Din Viata Animalelor.Vreau Cateva Idei.
Va Rog Sa Ma Ajutati Ca Nu Am Inteles Nimic!! Efectuati Urmatoarele Calcule Stiind Ca: X=2,y=3,z=4,t=0. Altul(din Acelasi Ex.): (x=1)+(x+4)+(x+)-(x-0)=? VA ROS
Fragmente Care Descriu Frumusetea Patriei.
Ccine Are Structura De Dublet?
3. Spune-ti Ce Functie Sintactica Au Verbele La Supin : a) E Usor De Spus b) Am De Scris Foarte Mult c) Am Adus Uneltele De Pescuit d) Ne-a Dat De Citit e) S-a
Cum Sa Explic Metafora "dulcea Mea Lumina"?
Cine Poate Sa Imi Rezolve Si Mie Acest Exercitiu??? Construiti Enunturi In Care Cuvintele ȚunȚ Si ȚoȚ Sa Fie , Pe RandȚ Adjective Pronominale Nehotarate, Numera
Intr-o Urna Sunt 16 Bile Negre Si 28 Bile Albe.se Extrage O Bila.Probabilitatea Ca Bila Extrasa Este Sa Fie Alba Este Egala Cu............
Cate Pasari Are Un Gospodar,stiind Ca Are 102 Gaini Si Rate La Un Loc,53 Rate Si Gaste La Un Loc Si 79 Gaini Si Gaste La Un Loc.
Ce este Sentimentul De Mila? Ne Ajuta Acest Sentiment In Societatea In Care Traim Sau Este Doar O Trairea Banala Pt Oamenii Slabi?