RO Study
👤
Dddd20
Dddd20
22-11-2021
Matematică
a fost răspuns
urgent va rog dau coroana și 100 puncte
Răspuns :
Elyelyz
Elyelyz
22-11-2021
Răspuns:
Sper ca înțelegi din poză
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Construiti Enunturi In Care Complementul Direct Sa Fie Exprimat Prin: a)pronume Personal,ersoana A 2-a Plural b)substantiv Propriu c)numeral Ordinal2)Construi
În Trei Lăzi Sunt 160 Kg De Cartofi. După Ce S-a Vândut 1 Supra 4 Din Cantitatea Din Prima Lada, În Cele 3 Lăzi Au Rămas Cantități Egale.câte Kg De Cartofi Au F
3^5*(3^2*3^7)^3:3^2^5
Ofer 55 De Puncte + Coronita Va Rog Ajutatima.Toate 3 Tabele Sau Macar Cat Puteti.
Degetel Are 6 Frati Si Surori.el Spune:eu Am De Doua Ori Mai Multi Frati Decat Surori.cate Fete Si Cati Baieti Au Parintii Lui Degetel.
Gaseste Cuvinte Care Rimeaza Cu: Ex, Floare-soare; Voinici- ; Gradina-; Armonie-;a Iesit-;
Pentru A Desena Un Circuit Electric Trebuie Sa Cunoastem
Textul Este The Search Episode 16 Answer The Questions. 1. Was Peter Late? 2. Was He At The Science Museum? 3. Was Peter's Rock From Space? 4. Was Peter In A
Hey! Ce Valoare Morfologica Are Cuvântul " Chiar " Din Structura " Pot Sa Apară Chiar La Pui " Știu Ca E Adverb Nu Știu De Care Help!
Transforma Primul Dialog Din Textul De La Exercitiul 1 In Text Narativ?va Rog Frumos Este Pt Maine