RO Study
👤
Qwertyuiop56
Qwertyuiop56
20-11-2021
Geografie
a fost răspuns
repedeee,dau coroana și puncte multe
Răspuns :
Gorganandrei46
Gorganandrei46
20-11-2021
Răspuns:
Arabia Saudită-32047690
China-32047690
India-1285677263
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum E Corect : Mi-ati Facut Ziua Foarte Frumoasa SAU Mi-a-ti Facut Ziua Foarte Frumoasa ??? Si Cand Se Foloseste "mi-a-ti " ( Daca Se Foloseste)
Cat Precipitat Brun Vor Depune 4.2 G Alchena Daca La Oxidarea Cu Permanganat De Potasiu In Med Slab Bazic Sau Neutru Ii Creste Masa Cu 48.57%?
Va Rog Ajutati Ma Barem La Un Ex
Completaza Definitia Urmatoare Snoava Este O Creatie Populara Umoristica In ...... De ..... Intindere ,in Care Se Relateaza O .......... Cu Final Comic Care Iro
Suma A Trei Numere Este 6783.suma Primelor 2 Nr Este 5714,iar Suma Ultimilor Doua Numere Este 4643.afla Cele Trei Numere?
Pretul Unui Ceas A Fost Redus De Doua Ori,o Data Cu 25% Si Apoi Cu 10%. Daca Pretul Intermediar A Fost De 75 De Lei,cat Costa Ceasul Initial Si Cat Costa In Fin
Trei Propoziții Care Sa Ilustreze Sensurile Diferit Ale Cuvantului "gogoașa".Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Rooooooooooooooooooooog Saaaaaaaaaaaaaaaaaa Maaaaaaaaaaaa
1) Fie A,b,c Numre Naturale Distincte. Daca Sunt Indeplinite Conditiile 2a+3b=c+13 Si 3a+2b=17-c, Cate Valori Distincte Poate Lua C? 2) Stiind Ca N!=1*2*
Se Trateaza Cu Reactiv Tollens Cate 1 G Din Compusii: 1.formaldehida,2.etanal,3.acetilena, 4.propina,5.vinilacetilena.Unde Se Consuma Cea Mai Mare Cantitate De
Vă Rog Să Mă Ajutați Urgent! !!!