RO Study
👤
Wondi
Wondi
19-11-2021
Biologie
a fost răspuns
Redați structura unei nucleotide ADN.
Răspuns :
Odraslaaliexandra
Odraslaaliexandra
19-11-2021
Răspuns:
Structura unei nucleotide ADN
Explicație:
Sper să te ajute.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Soluţie Ce Conţine 0,75 Grame De Acid Oxalic S-au Adăugat 25 Cm3 Soluţie De KOH, Iar excesul De KOH A Fost Retitrat Cu 4,02 Cm3 Soluţie De HCl 0,125 N. Să
Care Este Definiția Schiței ? De Asemnea, Aș Dori Și 4-5 Trăsături . Nu-mi Găsesc Caietul De Semstrul Trecut Și Am Uitat Schița . Multumesc :) !
Va Rog!! Descrierea Unui Hotel De Vreo 20 De Randuri ( Un Fel De Prezentare, In Engleza ) Folosindu.va De Toate Astea ,,..multumesc Anticipat!
Numarul De 4 Ori Mai Mare Decat 7 Este Egal Cu..
Urgent!va Rof Dati-mi Caraacteristicile Genului Lirric Si Epicms :*
Numarul Natural X Pentru Care Fractia [tex] \frac{3}{x+1} [/tex] Este Echiunitara Este?
Daca Intr-o Sala De Clasa Se Aseaza Cate Un Elev Intr-o Banca Raman 6elevi In Picioare. Daca Se Aseaza Cate Doi Eelevi Intr-o Banca Iar Intr-o Banca Se Aseaza U
A+b=-3 a*b=-10 aflati A, B
In Δabc, M(unghi Bac) =90 Grade , Prelungim CA Cu AD ≡AB Si BA Cu AE ≡AC ( La Toate Paranteze Patratre) . Aratati Ca : A) Segmentul BC ≡DE . B) Daca AP I Si Inc
Intr-o Zi Calduroasa De Vara(aprox 25 C) La Nivelul Ghetarului Temp. Este De -5 C. Daca Diferenta De Nivel Dintre Intrarea In Aven Si Intrarea In Pestera Este D