RO Study
👤
MaryAny371
MaryAny371
18-11-2021
Biologie
a fost răspuns
ce culori poate să aibă un pește balon?
Răspuns :
Adelinabanu280
Adelinabanu280
18-11-2021
Răspuns:
Pestele balon poate avea culoarea maro sau oliv. Are urme negre pe părți și spate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alegeti Varianta(ele) Corecta(e) De Raspuns: 1)organele Vegetative Ale Muschilor Sunt
15 Propozitii Cu Ortograma ,,aceea,,
Compara 2X9+10 SI 3X9-20; 7X6+42 SI 8X10+4 CALCULEAZA IN DOUA MODURI 4X(3+5) EFECTUEAZA 97-5X6+8X5; 6X6-6X5+2X8 EFECTUEAZA CALCULELE 9
Perimetrul Dreptunghiului ABCD Este Egal Cu 36 M.Stiind Ca AB E De 4 Ori Mai Mare Decat BC,aflati Aria Dreptunghiului.
Hei, Am Unele Intrebari Pe Care Nu Prea Stiu Sa Le Completez! Si Va Rog Sa Nu Raportati Ca Abuz Daca E Materia Incorecta Ca Trebuie Si Sa Decupez, Sa lipesc, Et
Completeaza In Caiet, In Baza Fiselor Tale De Observatie Si Ale Colegilor, Un Tabel Asemanator Celui De Mai Jos (ex 4)
Scrie O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Ilustrezi Doua Trasaturi Ale Genului Liric, Avand Ca Text-suport Poezia Toporasi De Magda Isanos.
1.Ce Este Numeralul Cardinal Simplu/compus 2.Ce Este Un Numar Ordinal 3.Precizeaza Functia Sintactica A Numeralelor Din Secventa :Ce Sa-ti Iau Eu , Zice , Cu Ci
[tex] \frac{1}{60} [/tex] : (-[tex] \frac{1}{30} [/tex]) - ( -[tex] \frac{6}{10} [/tex] ) =....
Sa Se Rezolve In RxR Sistemul : [tex] \left \{ {{x+y=4} \atop {xy=3}} \right. [/tex] .