RO Study
👤
Popav537
Popav537
18-11-2021
Matematică
a fost răspuns
doar cele incercuite daca se poate.
Răspuns :
Erikwasd1200290
Erikwasd1200290
18-11-2021
Explicație pas cu pas:
Uitete la poza . Mult noroc și avem aceiași culegere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie In Spatiu Acordat Trei Trasaturi Dupa Care Vei Identifica Din Multitudinea Plantelor Unei Gradini Plantele Nocturne
Descompune In Diferite Moduri Numerele 35, 75, 90
1500 Ml 0,1 M Acid Benzoic Reactioneaza Cu 200 Ml Atanol 2M . Care Este Constanta De Esterificare La Echilibru , Daca Reactia Se Desfasoara Cu Un Randament De 8
Analizati Subiectele Si Predicatele Din Propozitiile Urmatoare Faceti Apoi Schema Fiecarei Prop: Poieni Largi,cu Flori Multicolore S-astern Intre Izvoare. Case
Aratati Ce Fel De Subordonate Introduc Cuvintele "ca Sa " Si "ca......sa" Ar Fi Bine Ca La Examen Sa Ia Nota Buna Dorinta Lui Este Ca La Examen Sa Ia Nota Buna
Hei,am Nevoie De Poezie,compunere Sau Ghicitori Despre Paște. Mulțumesc! :D
Cit Face 5+5×10-99+8+1
Perimetrul Unei Gradini Dreptunghiulare Este De 805 M Lungimea Gradinii Este De 2,5 Ori Mai Mare Ca Latimea Ce Recolta Va Strange Gradinarul Daca Pe 1m Patrat S
Câte Greșeli Sunt În Propozițiile ( Și Care, M-ar Interesa ): I-am Dat Cartea Colegei Nou-venită. Colegii Mei, Când Le-am Spus, Nu Le-a Venit Să Creadă. Eu, Ca
"Intr-o Sectie Lucreaza 8 Barbati Si 4 Femei. Au Fost Alese La Intamplare 2 Persoane. Care Este Sansa Ca Aceste Persoane Sa Fie Barbati ?" VA ROG FRUMOS AJUTATI