RO Study
👤
Alionakonicova3
Alionakonicova3
18-11-2021
Istorie
a fost răspuns
adresare catre stramoși
Răspuns :
Vuctot123456789
Vuctot123456789
19-11-2021
Răspuns:
dumnul sal este
cu tot
Explicație:
sper ca te-am a jutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna... Transcrie In Coloana Din Stanga Versurile Tale Preferate Din Poezie. Argumenteaza Apoi Alegerea Acestor Versuri. Din Poezia Scrisoarea III.Versuri Si A
Vali Stie Ca Pentru 3caiete Si 2mingi Trebuie Sa Plătească 115 Lei Si Ca Un Caiet Costa 15 Lei.el A Economisit 23de Lei Si Isi Doreste Pentru Antrenament O Ming
Aflati Toti Divizorii Comuni Ai Numerelor 12 Si 18. Precizati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Celor Doua Numere.
Exercițiul 15 Va Rog!!! E Urgent! Dau Coroana.
Corina A Cules 13 Lalele, Din Care 4 Lalele Sunt Rosii, Restul Sunt Galbene. Ema A Cules 7 Lalele, Unele Galbene, Altele Rosii. Fetitele Pun Toate Lalele In Vaz
Va Rog Dau Coroana Si 50 De Baluri
Formeaza Numere Naturale De Patru Cifre Folosind O Singura Data Fiecare Cifra Corespunztoare Zarurilor De Mai Jos ....am Asa Zarurile 5,3,4,2
Am Nevoie De Un Text Cu Titlul Ceara Spune O Carte Daca Ar Putea Vorbi Va Rog Un Raspuns De 10 Propoziti Dau 50 E Puncte Si Coroniță
17,9 G Amestec Format Din Fer, Cupru Și Aluminiu Este Tratat Cu O Soluție De Acid Azotic Concentrat, Când Rezulta 0,1 Moli Gaz. După Încetarea Reacției, Reziduu
Dau Coroană!!! Motive De Ce O Carte Nu Ar Trebui Sa Aiba Imagini