RO Study
👤
Qqwww2234w
Qqwww2234w
18-11-2021
Matematică
a fost răspuns
teza la fizică cine o vrea
Răspuns :
Elisasimona01
Elisasimona01
18-11-2021
Răspuns:
Ce tareee de unde o ai
Explicație pas cu pas:
Ce clasă? Chiar m-ar ajuta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Câte Știu Eu, Unul Dintre Jocurile Preferate Ale Copilăriei Tale A Fost Puzzle-ul.Așa Ca Ma-m Gândit Să Ne Jucam Putin, Creând Un Litero-puzzle.După Cum Ai
Povestește În Scris Fragmentul Care Te-a Impresionat Din Voinicul De Emil Gârleanu. Vă Rog. Ofer Coroană!!!
Observa Ilustratiile:Redactează O Compunere,tinand Seama De Momentele Întâmplărilor Ilustrate.Fii Atent La Modul In Care Te Exprimi In Scris,la Asezarea In Pagi
Determinati A,b ∈ R, Astfel Incat [tex] \sqrt{a-1} [/tex] + 2 [tex] \sqrt{b-2} [/tex] = [tex] \frac{a+b+2}{2} [/tex]
Vă Rog Să Mă Ajutați :)
Utilitatea Organizării Activității Extrașcolare De EDUCAȚIE CINEMATOGRAFICĂ URGENTTTT...
Din Câte Știu Eu, Unul Dintre Jocurile Preferate Ale Copilăriei Tale A Fost Puzzle-ul.Așa Ca Ma-m Gândit Să Ne Jucam Putin, Creând Un Litero-puzzle.După Cum Ai
Exercitiul 1 Va Rog!
Intr-o Urna Sunt Bile Numerotate ( Cu Numere Naturale De Doua Cifre ). Alegand La Intamplare , Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Numerotata Cu Un Numar Egal
Care Sunt Sinonimele Pt.:- Cetate De Scaun -sfarșit De Săptămână -a Face Din Țânțar Armăsar