RO Study
👤
Soxodic934
Soxodic934
18-11-2021
Informatică
a fost răspuns
vă rog ajutor dau corona
Răspuns :
Rosion282
Rosion282
18-11-2021
Răspuns:
h)A
i)F
j)F
k)A
l)F
m)A
n)A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUBIECTUL III- Scrie Rezolvările Complete. (30 Puncte) 1. O Sticlă Conține 0,25 Litri De Apă. Câţi Litri De Apă Sunt În 6 Sticle De Apă? (4p)
Cinci Cuvinte Care În Mijloc Exemplu Nºsẹ
4. Andrei Şi Diana Au Aşezat Cireșele Culese Din Livadă În Lădițe De Câte 5 Kg Fiecare. Câte Kg De Cireşe Au Aşezat În 4 Lădițe De Acelaşi Fel? Încercuiește Lit
10 Si 11 Va Rog Rpd
Ajutați Mă Va Roggg Dau Coroana
¡Buna! Mă Poate Ajuta Cineva La Acest Exercițiu? Mulțumesc!Exercițiul Calculați Câte Grade Și Minute Formează:a) 3600'b) 1020'c) 89°60'd) 1530'
2. Construiți Un Cub, Notați-l Şi Enumerați: A) Virfurile; B) Muchiile; C) Bazele; D) Fețele Laterale; E) Diagonalele.AJUTAȚI MĂ VĂ ROG FRUMOS!!
Fișă De Lectură La Capitolul 1 La Cartea Aventurile Lui Huckleberry Finn De Mark Twain Dau Coroană Capitolul 1
1. Scrie Felul Numeralului Și Valoarea Sa Morfologică: Doi Din Cei Șapte Concurenți Au Primit Punctaje Maxime. Al Doilea Nu S-a Putut Califica Pentru Etapa A Tr
La Bornele Unui Conductor Cu Tensiunea Electromotoare De 10W Si Rezistenta De 1 Ohm Se Leaga Un Rezistor Cu R=4 Ohmn. Puterea Disipata Pe Rezistor Este