RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-11-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent pana LA 12:55 !Dau corona!
Răspuns :
Kr5
Kr5
18-11-2021
Răspuns:
este o aplicatie numita photomath și îl rezolvi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTAȚI-MĂ Dau Coroană Și Puncte Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Repede Trebuie Să Predau Mâine IMAGINEAZĂ CĂ ESTI TOM SI VORBESTI CU BEN . FORMULEAZA O SOLICITARE
Se Consideră Matricele [tex]$A=\left(\begin{array}{rr}-2 & 2 \\ -3 & 3\end{array}\right), I_{2}=\left(\begin{array}{ll}1 & 0 \\ 0 & 1\end{array}
Mă Ajutați? Dau Corona. Inlocuiti Punctele Cu Formele Corespunzatoare De Imperfect Ale Verbelor Din Paranteza :• Quand Il ……………. (être) Plus Jeune, Il ………………… (
Extrage, Din Fragmentul Următor, Trei Adjective Diferite, Precizând Felul Acestora: „Nu Credeam C-o Să Mai Vii/ Înainte De Crăciun,/ Că Puteam Și Eu S-adun/ O G
Buna Ziua ! Doar La Punctul B Va Rog ❤❤❤❤
Toate Aceste Plante Sunt ANGIOSPERME? Castravetele, Cartoful, Grâul, Salcâmul, Varza, Mușețelul, Trandafir, Tei, Morcov, Porumb, Căpșuna, Sfecla Roșie, Mărul ,M
O Planta Care Începe Cu Litera O(dau 25 Puncte)
Me Saine. On Donne... Conseils, ... Recettes. On Parle Des Bienfaits ... Carotte, ... Épinards, ... Chou, ... Ananas. On Nous Recommande De Manger ... Poisson (
În Structura „măceșii De Pe Câmpuri” Există O Metaforă?
5 Choose The Correct Word. Write In Your notebook. 1 Tom Is Creative/calm And Likes Making Things. 2 Ann Keeps Fit/sociable By Going To The Gym. Mihaela Is Very