RO Study
👤
Tyler29
Tyler29
17-11-2021
Fizică
a fost răspuns
Calculați sarcina electrică a nucleului de oxigen.
Răspuns :
Reddylikesnuggets
Reddylikesnuggets
23-11-2021
Răspuns:
Sper ca te-a ajutat! Spor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Ajutați Mă Este Foarte Urgent Plls Dau Coroană Plls Repedee Cum Se Face
Ce Se Intampla Dacă Din Greseala Am Scris Mediile In Carnet Cu Albastru? Ce As Putea Face Ca Să Rezolv? AJUTOR VA ROG!!!
(25p) Trei Borcane Identice, Pline Cu Miere, Cântăresc 2100 Grame. După Ce Se Consumă Jumătate Din Cantitatea De Miere Din Primul Borcan, Un Sfert Din Al Doilea
Salut Am Primit Aceasta Cerinta De La Doamna Profesoara Cine Poate Sa Ma Ajute Buna Ziua Vă Rog Să Construți Un Rebus Din Care Să Rezulte Cuvântul SILOGISM .
In Figura Alaturata Dreptele A Si B Sunt Paralele. Valoarea Lui X Este Egala Cu : A) 40° B) 20° C) 60° D) 120° Ma Puteti Ajuta Va Rog E Urgent Pana La 8 :( (20:
Explica In 50-80 De Cuvinte, Relatia Dintre Ilustratia 2 Si Textul Dat Interviu...in Pasi De Dans Urgent!!
Va Rog Am Nevoie De Ajutor Urgent
Am O Intrebare Daca Pic Bacul La O Materie Dau Doar La Materia Respectiva,am Auzit Ca Ceri Sa-ti Fie Recunoscute Celelalte Si Dai Doar La Una.Dar Daca Nu Vreau
O Forta Cu Valoarea De 200N Actioneaza Asupra Unui Corp Cu Masa De 20kg Si Apoi Asupra Unui Corp Cu Masa De 80kg. Determinati Acceleratia
9. Classe Les Phrases Dans Le Tableau.BONNE NUIT COMMENT ALLEZ-VOUS? MERCI, MADAME DUBOIS. ÇA VA, ET TOI? AU REVOIR, MARIE.C'EST TOI, LUCY BONSOIR, MONSIEUR DUV