RO Study
👤
Sebo46
Sebo46
17-11-2021
Matematică
a fost răspuns
calculati ex 7 c),d),e),f),g)
Răspuns :
Lazarlidia2000
Lazarlidia2000
17-11-2021
Raspuns: asa am calculat, sper sa te ajute!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati In Minute: 330min + 3 Pe 4 HTransformati In Ore,minute Si Secunde:a)81851 Secundeb)15300 Secunde
1. Figura 2 Reprezintă Schiţa Terasei Unui Bloc. ABCD Şi EFGH Sunt Dreptunghiuri, BC Şi EF Suntperpendiculare, BC HE 40 M , AB EF 20 M Şi ME EN 10 M
Complete Les Phrases Par La Formule Qui Exprime La Joie Ou La Satisfaction De Chaque Personnage:1.Quand Etienne Est Heureux Il Dit....2.Quand Aline N'arrive Pas
IN SALA DE MESE URSULETII SE ASAZA CITE 2 LA MASA SI RAMAN 18 IN PICIOARE.DACA SE ASAZA CITE 5 LA MASA RAMAN 3 MESE LIBERE. CITE MESE SI CITI URSULETI SUNT
Dupa O Ieftinire Cu 10%, Obluza Costa 162 Lei. Care E Pretul Initial Al Bluzei. Vreu Complet. Multumesc!
La Mate Trebuie Sa Compun O Problema Cu Axioma Lui Euclid,dar Eu Nu Prea Am Inteles-o ..ma Puteti Ajuta?..
Un Acoperis In Forma De Piramida Patrulatera Regulata VABCD Cu Muchia Laterala VA=26m Si Latura Bazei AB=20. a)Un Alpinist Utilitar Se Deplaseaza Din Punctul B
Pronumele MATA Este Pronume Personal De Politete??
Doi Copii Au Legat Sfori In Accelasi Punct Al Unui Carucior Si Trag Fiecare Cu Cate O Forta Orizontala ,de Modul 20 N,astfel Incat Unghiul Dintre Sfori Sa Fie D
Am Nevoie De Ajutor Va Rog . Din Elevii Unei Clase, 70% Cunosc Limba Engleză, Iar 60% Cunosc Limba Franceză. Ştiind Ca 9 Elevi Cunosc Ambele Limbi Străine, Afla