RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-11-2021
Matematică
a fost răspuns
va dau coroana va rog rezolvarea
Răspuns :
Dariutasarmaluta
Dariutasarmaluta
17-11-2021
Explicație pas cu pas:
Dacă nu înțelegi ceva sa ma întrebi!!
Answer Link
Mercasalisia2939
Mercasalisia2939
17-11-2021
Răspuns:
sper ca te-am ajutat
te pup
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. O Echipa De Muncitori A Sapat Un Sant In Patru Zile.In Prima Zi Sapa 1 Supra 4 Din Lungimea Santului , A 2-a Zi 1 Supra 3 Din Rest,a Treia Zi 1 Supra 2 Din N
Un Cerc De Centru O Punctele A,B Sunt Diametral Opuse , Iar Punctul C Este Situat Pe Un Simetric AB.Tangenta In Punctul C La Cerc Intersecteaza Tangentele In A,
Pe un Patinuar Sunt32de Baieti,fete Sunt,cu15mai Multe Iar Parinti Restul Pina La100.pune Intrebari Si Rezolva
Precizeaza Functia Sintactica A Cuv Din Propozitia :nimeni Nu Imi Datoreaza Nimic.
Pe o sosea Sunt Localotatile A, B Si C (B Se Afla Intre A Si C). Suma Distantelor De la Orasul B La Orasele A Si C Este De 282 Km, Iar Distanta De La B La C Est
Buna Dimineata Vreau Si Eu Va Rog Modelu De Argumentare La Specia Epica
7. Demonstrează Că Distanţa AM Este Egală Cu Distanţa AD.
Fie VABC O Piramida Triunghiulara Regulata Cu Apotema=8rad3 Si H=12. Determinati:a)latura Bazei Piramideib)volumulc)aria TotalaPutin Ajutor Va Rog? :o3
Vreau Si Eu Un Referat cu Titlu ,, Influenta Mijloacelor Moderne de Transport Asupra calitatilor Vieti ''
Scrie Cuvintele Înrudite Cu Termenul "înalt" înalt-înaltime-a Î....a-î....t..-î....