RO Study
👤
MikiMiki123
MikiMiki123
18-05-2015
Matematică
a fost răspuns
Citi ari are 6 hectare?
Răspuns :
Melsa
Melsa
18-05-2015
6x100=600 ari (1 ha are 100 ari)
Answer Link
Schilea
Schilea
18-05-2015
600 ari deoarece ce 1 ha =100 ari sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1/2 Din Lungi Ea Unui Balot De Stofa Este 18 M. Cati Metri De Stofa Are Tot Balotul? Cate Costume Se Pot Lucra Din Stofa ,daca Pentru Un Costum Se Folosesc 3 M
Ce Interactiune Este Evidentiata In Versuri Si Care Este Efectul Acesteia A Trecut Intai O Boare Pe Deasupra Viilor Si-a Furat De Prin Ponoare Puful Papadiil
Cine Poate Să-mi Traducă Din Romana In Engleza Acest Mesaj : Te Voi Iubi Mereu Pentru Ca Mi-ai Facut Viata Mai Frumoasa ,exiști Si Cel Mai Important Ma Iubesti
Realizeaza O Lista Cu Obiectele Necesare Pentru O Călătorie La Munte
Rezolvati Ecuatiile:4x²-4x=8
Informatii Despre Primavara
Intr-un Triunghi Dreptunghic , Lungimea Ipotenuzei Este De 26 Cm Iar Raportul Lungimilor Proiectilor Catetelor Pe Ipotenuza Este Egal Cu 4 Fractie 9 . Sa Se Afl
La Un Concurs 3prieteni Au Obtinut In Total171puncte.stiind Ca Fie Care A Obtinut Cu12 Puncte Mai Mult Decatcel Clasat Pe Locul Din Urma Lui.afla Cate Puncte A
Puteti Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Cateva Exercitii? 1)Un Conductor Cilindric Din Cupru Are Lungimea De 100m Si Rezistenta Electica 0,2 Ohmi.Care Este Aria Esct
Cine Poate Să-mi Traducă Din Romana In Engleza Acest Mesaj : Te Voi Iubi Mereu Pentru Ca Mi-ai Facut Viata Mai Frumoasa ,exiști Si Cel Mai Important Ma Iubesti