RO Study
👤
Siligheorghe64
Siligheorghe64
16-11-2021
Biologie
a fost răspuns
vă rog ajutați mă
dau coroană
Răspuns :
Milenapasecinik
Milenapasecinik
16-11-2021
Răspuns:
am avut și eu asta la biologie
SPER CĂ TE-AM AJUTAT ☮️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT PENTRU MĂINE!
Un Unghi Are Măsura De 5 Ori Mai Mică Decât Măsura Complementului Său. Aflaţi Măsura Unghiului. Urgent Plssss, Dau Coroana!!
Ce Este: -Materia -Corpul -Substanta -------------------- Care Este Definitia Substantei Si A Materiei? Cum Se Face Deosebirea Dintre Materie Si Substanta? Care
5 Inventii Din Antichitate Ale Evreilor, Persiilor, Indienilor, Grecilor, Romanilor, Dacilor
Scrieti Configurarea
Indică Felul Sunetelor Din Care Sunt Alcătuite Cuvintele: Bancă, Compunere, Idee, Iepure, Piatră, Ploaie, Rouă, Teză. Folosește V Pentru Vocală, C Pentru Consoa
Underline The Correct Part Of The Sentence: 1. The Stadium Is (in Front Of / Two Blocks Away From) The Park. 2. The Church Is (next To / In Front Of) The Bowlin
Complete The Sentences With The Words And Phrases From Exercise 3. 1 My Brother Just Loves Being Free. I Can't See Him Ever Wanting To. 2 It's Not Easy To. A Ne
Pentru A Răspunde La Cerinţele 4-6, Citiți Următorul Text: În Vacanţa De Vară, Un Grup De 36 De Elevi Din Clasele A V-a, A VI-a Şi A VII-a, De La O Şcoală Din J
Mentioneaza Prin Ce S-a Realizat Relatia De Coordonare In Frazele De La Exercitiile 7 Si 97. Copiii Veseli Merg La Scoala; Frunzele Uscate Zboara Usor In Bataia