RO Study
👤
Nicolledelegeanu76
Nicolledelegeanu76
16-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Va rog! Dau coroana!
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
16-11-2021
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Aflu Înălțimea La Care Se Ridica Apa Intr-un Poliedru , Tinând Cont Ca Aceasta Este Mai Mică Decât Volumul Poliedrului . P.s Am Toate Lungimile De Care Am N
Va Rog !!! Coroana !!! Descrie - L Pe Mures Sau Pe Olt . Motiveza Alegerea .
Ma Putetia Ajuta Cu Ex 8,daca Se Poate Rezolvarea Completa,multumesc Frumos
Coroana !!! Spune In Cateva Randuri Ce S - Ar Fi Intamplat Daca Muresul Si Oltul Si - Ar Fi Gasit Tatal .
Scrieti Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Inselat Si A Munci, Si Cuvinte Cu Inteles Asemanator Pentru A Raspandi , Neclintit. Dau Coronita!! Urgeeeennntt!
Scrieti Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Inselat Si A Munci, Si Cuvinte Cu Inteles Asemanator Pentru A Raspandi , Neclintit. Dau Coronita!! Urgeeeennntt!
Cate Ore Sunt In 32.400 Min?
Intr-o Clasa Dincei 30 De Elevi Fiecare Al Treilea Participa La Olimpiada De Matematica.Scrieti Raportuldintre Numarul Celor Care Participa Si Alcelor Care Nu P
ABCD-romb AC Intersectat Cu BD= {O} BD=18 Proiectia Lui OB Pe AB= 5,4 Dati-mi Va Rog O Poza Cu Desenul De La Acesta Problema Ca Nu Inteleg Aia Cu Proiectia...
In Trei Buchete Sunt 75 De Narcise .daca In Primul Buchet Pun 15 Narcise Din Al 3 Buchet Si 4 Narcise Din Al 2 Buchet, Cele 3 Buchete Vor Avea Acelasi Numar De