RO Study
👤
Serhanosman552
Serhanosman552
16-11-2021
Matematică
a fost răspuns
va rog dau coroan repede
Răspuns :
Diana22126
Diana22126
16-11-2021
Ți-am atașat rezolvarea în fotografie!
Spor la teme! ___dia___
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC Cu [AB] CONGRUENT [AC].mediatoarea Laturii AB Formeaza Bisectoarea Unghiului A Un Unghi De Masura 50 De Grade.Sa Se Afle Masurile Uncghiurilo
Ce Inseamna "lectura Eficienta"?
Cum Îl Aprecizat Îmăratul Pe Pârsleala Începutul Basmului?
Suma A Trei Numere Naturale Este 30. Aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Cu 6 Mai Mare Decat Primul Iar Al 3 Este Un Sfert Din Suma Primelor Doua.Un Produs
Triunghiul Dreptunghic ABC Are M (B ) = 90 Grade , AB = 3 Cm Si Tangenta Unghiului C Egal Cu 1 Supra 2 . Aflati Lungimile Laturilor BC Si AC .
Analizati Numeralul Colectiv Din Textul Urmator: Din Tuspatru Parti A Lumii Se Ridica-nalt Pe Ceruri, Ca Balauri Din Poveste, Nouri Negri, Plini De Geruri
Tatal Si Fiul Au Impreuna 52de Ani.Tatal Este De Trei Ori Mai In Varsta Decat Fiul.Care Este Varsta Fiului?Peste Cati Ani Varsta Tatalui Va Fi De Doua Ori Mai M
Vreau Un Dialog Cu 2 Adverbe Interogative Si 2 Adverbe Nehotarate
Sunt Clasa A 7a Si Am Ajuns La Lectia Sunetul , Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Problema Urmatoare : Dupa Cat Timp Dupa Ce Am Observat Fulgerul Auzim Tunetul Pro
Explica , In Maximum Cinci Randuri, Semnificatia Enuntului: "In Revarsat De Zori , Pe Balta,lumina Face Minuni."