RO Study
👤
Avramrebeca809
Avramrebeca809
15-11-2021
Chimie
a fost răspuns
Va rog cine ma poate ajuta?
Răspuns :
Danitovis66
Danitovis66
15-11-2021
nu înțeleg scrisul
scuze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Profesoara Mea Mi-a Dat Tema Ca Sa Facem O Compunere Despre Ce-am Facut In Vacanta Si N-o Sa Ma Pun Sa Scriu Tot Ce-am Facut In Facanta...Asa Ca Dati-mi Idei, V
Diferenta A 2 Numere Naturale Este 72, Iar Unul Dintre ele Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalalt . Care Sunt Numerele ?
Alcatuiti Un Anunt In Care Pronumele Peronal Eu Sa Fie Folosit Ca Valoare Substantivala
La Un Atelier De Croitorie S-au Confectionat Timp De 3 Zile Cate 54 De Costume Barbatesti Pe Zi Iar In Alte 2 Zile 63 De Costume de Dama.daca Se Vand 92 De Cost
Alcatuieste Cu Cuvantul Cal O Propozitie
O Cumpunere Cu Titlu " Localitatea Mea'' 15 -30 Cuvinte
1)Precizează Funcita Sintactică A Cuvintelor Subliniate Din Secvenţa:"Acum,Martin Maiden,profesorul Britanic De La Oxford,pasionat De Limbile Romanice,vorbeşte
Traducetimi-o Si Mie In Engleza Va Rog Mult , Este Urgent Mult Asteptata Vacanta De Vara A Venit Si Cu Ea Odata Si Bucuria : Revederi Cu Amicii De La Tara Cu C
Intr-o Tabara Sunt De Doua Ori Mai Multi Baieti Decat Fete .Daca Ar Pleca14 Baieti Si Ar Veni 28 Fete atunci Numarul Fetelor Si Al Baietilor Ar Fi Egal.Aflati
Hei. Am Nevoie De Niste Proprozitii. Ma Puteti Ajuta?" Construiti Enunturi In Care Cuvantul Fluture Sa Aiba Functia Sintactica De Subiect, Nume Predicativ In Ge