RO Study
👤
Corina10
Corina10
15-11-2021
Biologie
a fost răspuns
CiNE JOACA ROLUL UNEI LENTILE BiCONVEXE
Răspuns :
Vstef
Vstef
15-11-2021
Răspuns:
Cristalinul dacă te referi la ochi
Answer Link
Crisstiannaa
Crisstiannaa
15-11-2021
Raspuns:
Cristalinul
Explicatie:
Coroana+inima?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Nu Este Un Exercițiu De Rezolvat, Dar Am O Întrebare, Poate Știe Cineva. Dacă Ni Se Da Un Fragment Dintr-o Lectura Pe Care Deja Am Citit-o, La Un Test/exa
El. Seebliniază Articolele Nehotărète.o Alleun Drumniste Copaci, Trei Case Niste Papuci, Unuiparcare Unor Haine Un Calpod
Write The Words With The Sound /w/. Read Them.Washington, Who, Van, Where, Want, Wash, Very, When, Vegetable, Would,water, White, Vet
92. Fie 5 Numere Naturale. Primele Două Sunt Consecutive Impare, Următoarele Două Au Suma152, Iar Al Treilea Este Cu 12 Mai Mare Decât Triplul Celui De-al Patru
6."Don't Play On The Grass,boys"she Said.-She Told The Boys ...7."Where Have You Spent Your Money?"she Asked Him.-She Asked Him ...8."I Never Make Mistakes"he
9. Сделайте Комплимент:1) Подруге, У Которой Новое Пальто; 2) Маме, Которая Купила Нарядное Платье,3) Брату, Который Надел Новый Спортивный Костюм; 4) Учительни
Determinaţi Numerele X, Y Si Z, Ştiind Căx/2=y/3=z/7 Şi X ×y ×z=336.
Va Rog Si Cu Explicatie Urgent Dau Coroana
11 Menţionează Un Substantiv Comun Sinonim Cu Locuțiunile Substantivale De Mai Josaducere Pe Calea Cea Bunădare A Aramei Pe Fațăbăgare De Seamăluare În Râsbătai
Dau Coroana Îmi Trebiu La Test,va Rog! URGENT!