RO Study
👤
PicassoCool13
PicassoCool13
15-11-2021
Limba română
a fost răspuns
Antonin pentru să cheme?
Răspuns :
Milly60
Milly60
15-11-2021
sa cheme-(antonim) sa alunge
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Simplificati Raportul 2x²-7x+3\x²-9 prin X-3,unde X Este Numar Real,x≠ -3 Si X≠3.
Buna, Imi Poate Explica Si Mie Cineva Cum Se Rezolva Problemele In Care Este Prezent Procentajul? De Exemplu: "Intr-un Bol Sunt 10 Bile. 4 Sunt Albe, Iar 6 Sunt
Ce Inseamna Abscisa Si Ce Inseamna Ordonata?
Ce Ati Desena Daca Ati Fi Un Mare Pictor Care Ar Trebui Sa Faca O Opera De Arta la O Mare Decernare?Vreau Si Comentari!
La Evaluarea Nationala La Exercitiu 1 Am Dat Urmatoarele Sinonime: Fiindca-deoarece , Cer-doresc,linistit- Lejer,usor .. Ce Ziceti Sunt Bune? Si Are Ceva Daca L
Cate Pagini Are O Carte Pentru A Carei Numerotare S-au Folosit 151 De Cifre?
Va Rog Ajutati-ma Urgent Cu O Problema Si Un Atasamentcate Nr. Naturale De 3 Cifre Impartite La 32 Dau Restul 6? Care Este Suma Lor?
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:In Urma Unei Cercetari Realizate Pe Copii Cu Varste Cuprinse Intre 4 Si 6 Ani,psihologii Au O
Daca La Evaluare Am Scris 2-4 Silabe..la Exercitiul 3 De La Subiectul I....si In Barem....spune Ca Primesti Cate 3 Puncte Pentru Fiecare Nr. De Silabe......prim
O Cutie Contine 22 De Bomboane.Mama Imparte Bomboanele Din Cutie, In Mod Egal, Celor 4 Copii Ai Ei. Determinati Numarul Minim De Bomboane Care Raman In Cutie