RO Study
👤
Amaliasorina20
Amaliasorina20
14-11-2021
Matematică
a fost răspuns
Va roggg... Ajutați-mă
Răspuns :
Adelina1249
Adelina1249
14-11-2021
1 Adevarat
2 Adevarat
3 Adevarat
4 Adevarat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 5 Doar!!! Dau Coroana
Acum Să Rezolvăm Singuri! . Scrie Perechile De Unghiuri Complementare, Știind Că: A-30°, *B=45°, 4C=60, *D=25°30', *E=45°, *F = 64°30', *G=34°27' $i H=55°33', A
MAREA NEAGRĂ (fişă De Lucru) Suprafaţa Mării Negre Este De.. Este Asezată În Se Invecinează La Nord Cu. Kmp, Iar Adâncimea Maximă Atinge... ..Europei, Fiind Dup
Explicați Valorile Mai Ridicate Ale Bilanțului Radiativ În Partea Sudică A Europei Față De Partea Sa Nordică.(Am Nevoie Pentru La Geografie. Orice Ajutor Contea
Descrie, În 3-4 Rânduri, Mănăstirea Polovragi, Folosind Expresii Din Textul Corespunzător.
Pentru Ca Mesajul Transmis Prin Prezentare Electronică Să Fie Unul Eficient Utilizatorul Are La Dispoziție Următoarele Obiecte Casete De Text Imagini De Fier Sa
Dau Coroana Si 20 De Pct E Urgent(clasa 9-a)A)Identificaţi În Economia De Piață Cinci Întreprinderi (firme) Ale Căror Nume Definex Obiectul De Activitate (cu Ce
Va Rog Mult Ajutatima Dau CoroanaRescrie Enunțurile, Înlocuind Conjuncțiile Cu Locuțiunile Conjuncționale Potrivite. A. Deşi Plouă, Am Ieșit La Joacă. B. Nu Am
Cum Pot Fi ,,ciopliți" Oamenii? Dă Un Exemplu Din Viaţa Şcolară.
Suma A Două Numere Naturale Este 742.Unul Dintre Numere Este Câtul Împărțirii Celuilalt Număr La 13. Produsul Celor Două Numere Este: A 742. B. 689. C 9646. D 3