RO Study
👤
January30
January30
14-11-2021
Limba română
a fost răspuns
Care este antonimul la cuvăntul “către” ?
Răspuns :
Cdrion76
Cdrion76
14-11-2021
Răspuns:
"""dinspre""" antonim cuvant cu sens opus
Answer Link
Popescumaria5
Popescumaria5
14-11-2021
Antonimul cuvântului către este dinspre.
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Precizează Tipul Adverbelor Scrise Îngroșat În Text Și Funcția Sintactică : Rar Apoi Jos Uneori Ușor Acum Dau Coroana Va Rog Repede
2 Frați Au Împreuna 47 De Ani. Când Primul Are 14, Al Doilea Are 9. Câți Ani Are Acum Fiecare? Rapid! Dau Coroana!
Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie Urgent ,vreau Si Traducere,va Dau Coroana!!!Va Rogggg!!!cât Se Poate De Repede!!!❤❤❤❤❤❤❤
Television IsLESSON THREE1 In Groups, Discuss The Questions.How Much Time Do You Spendwatching TV?Which Programmes Do You Like/dislike Most?What Are The Advanta
Remplace Les Mots En Italique Par:a) Des SynonymesNotre Famille Habite Un Immeuble Modernbâtiment A Été Construit L'année Dernièrechambres Sont Assez Grandes. N
Complete The Sentences Using The Correct Forms Of The Verbs... VA ROG
Imi Trebuie Urgent Un Mic Referat Cu Tot Ce Ar Fi Esențial Sa Aflu Despre Damocles Si Procust. Va Rogg!
Vă Rog Ajutați-mă Urgent Vă Rog.
Marind De 5 Ori Suma A Doua Numerele Obținem 100.Alfa Numerele,știind Că Diferența Dintre Ele Este 2. Prin Metoda Graficăăă!
29. Aproximarea La Sutimi Prin Lipsă A Numărului 317,5496 Este:A. 0,54;B. 317,549; C. 317,54;C.317,54D. 317,5.