RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-11-2021
Ed. tehnologică
a fost răspuns
Va rog dau coroana.!!
Plss
Urgent
2,3,4
Răspuns :
Roxyrahela5
Roxyrahela5
15-11-2021
Răspuns
Explicație:
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Constatati Tendintele In Dinamica Suprafetei Cultivate Si A Productiei De Porumb Si De Grau
B. Sunt Egal Cu Răsturnahul Meu.c. Sunt Pătrat Perfecta. Sunt Un Numar Natural De Trei Cifred. Toate Cifrele Mele Sunt Pare.OCine Sunt Eu ?
Apoi ScrieDragă Andrei,A Trecut Mult Timp De Când Ai Plecat În Străinătate.Ştiu Că Ai O Casă Mare, O Maşină Nouă Şi Un Serviciubun.Dar Nouă Ne E Dor De Tine Şi
Patru Instrumentişti Interpretează O Melodie În 12 Minute. În Câte Minutevor Interpreta 8 Instrumentişti Aceeași Melodie?18122408
25) Aflaţi Trei Numere Dacă: Primul Este Cu 5 Mai Mare Decât Al Doilea, Al Doilea Este De 4 ori Mai Mic Decât Al Treilea, Iar Al Treilea Este Cu 1 Mai Mare Dec
Atomul Unui Element E, Are 2 Electroni Lipsă Pentru Avea Stratul Al Treilea Cu Configurație de Octet. Se Cere: a) Repartizarea Pe Straturi A Electronilor b) Car
Rapiddd Va Rog Ajutatima Iau Nota 3 Daca Nu O Fac . Este Cu Metoda Figurativa
Daca Ai 100 De Lei Si Mama Iţi Ai Bani Dar Iţi Ia 40 De Lei Si Tata Iţi Ia 20 De Lei Câţi Lei Ai In Total?
Completează Spațiile Libere Cu Părțile De Vorbire Menționate În Paranteză Pentru A Obține Circumstanțiale De Scop a. Am Citit Această Carte ____________________
Calculează Produsele.(indicatie)Daca Întâmpini Dificultăți, Ajutate De Adunarea Repetata De Termeni Egali Model 6×4=4×6=243×6= 7×6 7×5= 9×6=6×7=