RO Study
👤
Anamaria1906
Anamaria1906
18-05-2015
Matematică
a fost răspuns
Ce sunt dreptele concurente?
Răspuns :
Popy58
Popy58
18-05-2015
Sunt doua drepte care au un punct comun, un punct de intersectie.
Answer Link
Аноним
Аноним
18-05-2015
drepte care au un punct comun numit punct de concurenta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Rezumat La Cartea "Si V-am Spus Povestea Asa" De Florin Bican Pe Capitole Va Rog Frumos,dau 35 Pct.
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Urgent Am Nevoie De Ajutorul Vostru.
Proiect:1. Selectăm Trei Fabule Care Dezvoltă O Valoare Morală/ Culturală Comună (prietenia, Iubirea, Dreptatea.corectitudinea, Rabdarea, Modestia); De Preferat
Ideile Principale Ale Capitolelor 12,15,19 Și 23 Ale Cărții „Dosarul Mascotelor Patata” Scrisă De Ana Rotea.Va Rog Mult!!
Trei Oglinzi Plane Sunt Asezate Ca In Figura. O Raza De Lumina, Aflata Intr Un Plan Perpendicular Pe Cele Trei Oglinzi, Cade Sub Un Unghi De Incidenta I Pe Ogli
Bună Ziua! As Avea Nevoie De Ajutor!
Un Camion Face 5 Drumuri Pe Zi, Încărcând Câte 8 Tone De Ciment La Fieca Ransport. De Câte Zile Are Nevoie Pentru A Transporta 4 000 Q De Ciment?
Întrebări Despre Iepuri La Biologie:-car Trăiesc Iepurii;-isi Pot Schimba Sexul;-cat Mănâncă Pe Zi;-sunt Buni Că Animale De Companie.(Va Rog Am Nevoie La Un Pro
Miniesee Cu Titlurile: Caracteristici Generale Ale Molustelor Si Clasificarea molustelor. Enumerati Si Cele 6 Notiuni Specifice La Fiecare Minieseu
5p 1. În Figura Alăturată, Punctele A,B,M,C Sunt Coliniare, În Această Ordine, Astfel Încât AM=2BM, MB=3MC Şi AB = 3 Cm. Lungimea Segmentului AC Este Egală Cu: