RO Study
👤
Davidmuntea7235
Davidmuntea7235
13-11-2021
Limba română
a fost răspuns
Continua exercițiul 7
Răspuns :
Biaunta04
Biaunta04
13-11-2021
Răspuns:
ia-pa. nu-ia
ia-da. ta-ia
Explicație:
la ambele sunt "ia"
Answer Link
Alexageniu10
Alexageniu10
13-11-2021
ia-pa
nu-ia
ia-da
ta-ia
Succes<3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Analizat Verbele Substantivele Și Adjectivele Din Textul Se Mai Jos ..Vic Pitic A Simtit Ca Il Surprinde Și Pe El Tristețea. Și Ca Sa Nu Fie Prins În Plasa M
Fie Unghiul ABC Cu Măsura De 77 Grade + X Grade.Determinați Nr Natural X Pentru Care Unghiul AOB Este: A)drept. B)alungit. C)ascuțit. D)obtuz
Cum Se Face Acest Exercițiu? 5|x|=|x|+1 X€R
Calculați Aria Unui Pătrat Cu Latura De: A) 5cm B) 4,7cm C) 3 Întregi Și 1 Pe 2 VĂ ROG FRUMOS AJUTATI-MĂ! DAU CORONIȚĂ
Rezultatul Calcului 180:10² Este...Va Rog Imi Trebuie Repede
Un Text Creativ Cu Expresii Frumoase Cu Introducere Impreuna Cu Familia Mea Ne Am Hotarat Ca Azi .....
Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls
Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte,în Care Să Argumentezi Dacă Locurile Pe Care Le Vizitezi Pot Influența Sau Nu Destinul Personal.
1)In Livada Sunt 3randuri A Cate 6nuci Si 8 Randuri A Cate 10pruni.cati Pomi Sunt In Livada 2)la Un Aprozar Erau 12kg De Rosii.o Treime Din Intreaga Cantitate S
La O Ferma Erau 36 De Vaci ,oi Cu 5 Mai Multe Iar 23 Capre .cate Animale Erau La Ferma