RO Study
👤
Mihaiela6888
Mihaiela6888
13-11-2021
Informatică
a fost răspuns
mă ajuți la temă te rog frumos
Răspuns :
Gligorcristianandrei
Gligorcristianandrei
13-11-2021
Răspuns:
uite aici :D
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Il Y A Comb... De Ch...s D...s La Cour? Completai Propozitia De Mai Sus Cu EN, AN, IN, UN, IEN, GN, AM Si Traduceti-o!
Cat Coasta 13 Cutii Cu Bomboane,daca 3 Cutii Cu Bomboane De Acelasi Fel Costa 54 Lei
Hey Amici Din Brainly ! Cine Le Are Cu Poeziile Va Rog La Mine, Am Nevie De O Poezie Despre Paste, Pana Maine ! Nu Trebuie Sa Fie Lunga, 2-3 Strofe, Va Rog Mult
Imaginati Va Ca Sunteti Jurnalisti.Scrieti Un Articol Pentru O Revista Adresata Copiilor.In Articol Veti Scrie O Activitate Sportiva Deosebita
Unde Se Folosesc Materialele De Baza?Dar Cele Auxiliare?
La Cuvântul ,,voinic,, Ar Merge Sinonimul Isteț??
Realizati O Compunere De Tip Argumentativ, De 10 15 Randuri In Care Sa Demonstrati Ca Opera Literara "martisor " Este Un Pastel
Redactează O Compunere În Care Să-ţi Exprimi Opinia În Legătură Cu Persoanjul Principal Nică Din Amintiri Din Copilărie De Ion Creanga. Vreau Doar Opinia. Mulţu
Buna Va Rog Frumos Daca Ma Puteti Ajuta La Acest Exercitiu: Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 28 Cm Raportul Dintre Lungimile Laturilor Lui Este Trei Patrimi .
Andra A Calculat Valoarea Monedelor Economisite Si A Constatat Ca Are 345 De Lei . Ea Vrea Sa Schimbe Monedele In Banote . Scrie Ce Bacnote Ar Putea Primi Pent