RO Study
👤
Andu6188
Andu6188
12-11-2021
Chimie
a fost răspuns
am nevoie de ajutor pana la ora 12 maxim
Răspuns :
Puia68
Puia68
12-11-2021
Răspuns:
1s2 2s2 2p6 3s2 3p1
1s2 2s2 2p6 3s2 3p3
1s2 2s2 2p6 3s2 3p5
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună Am Nevoie De Ajutor Aicea Urgent,cu Argumentări Şi Dacă Nuştiţi Nu Răspundeţi Doar Pentru A Acumula Punctele.Am Să Rapotez Răspunsul.Vă Multumesc.
De Ce S-a Scris Fetita Cu Majuscule
La Casa De Schimb Valutar,un Operator De Schimb Avea In Fișet Suma De 5.500 De Euro.Primul Client A Cumparat 450 De Euro,altul A Schimbat Lei Pentru 1.450 De Eu
Daca Maresc De 4 Ori Varsta Mea De Acum 5 Ani ,constat Ca Rezultatul Obtinut Este Egal Cu Dublul Predecesorului Lui 9.cati Ani Va Avea Gigel Peste 4 Ani?
Doar Cine Stie Va Rog Vreau Sa Stiu Ce Exprima: -predicatul -subiectul -atributul -complementul Pentru Clasa A -6-a ofer 18 Puncte please Am Nevoie Repede
Gaseste O Intrebare Potrivita Pentru Fata Cea Mica A Imparatului, astfel Incat Sa Schimbe Povestea.(Sarea In Bucate)
Vreu Si Eu Sensul Opus Al Cuvantului UMBRA acord Coroana Promit!!!!!
Conditia Problemei : Numeste Ziua Sapataminii Si Data Cind Fiecare Au Fost In Vizita La Medic. Greierasul A Fost La Medic Duminica, 26 Mai, Iar Broscuta A Fost
O Piramida Cu Baza In Forma De Patrat Are Perimetrul De 36 M.Muchiile Fetelor Sunt Egale Si Reprezinta 4 Pe 6 Din Latura Patratului.Cu Cat Este Mai Mic Perimetr
Suma Solutiilor Naturale Ale Inecuatiei -x-7<3 Este Egala Cu...